De laadpas van Alva Charging Services

Vaak wordt nog gedacht dat laden een groot obstakel is in het bereik van een EV. Gelukkig valt dat in de praktijk enorm mee. Met snelladen, zoals langs de Nederlandse snelwegen, laad je de meeste accu's tot 80% op in slechts een half uur. Dit is vaak voldoende om nog eens een flinke afstand te kunnen afleggen.

Naast de laadoplossingen van Alva Charging Services hebben we ook een laadpas om onderweg te laten, ook in het buitenland. Met de laadpas van Alva Charging Services weet je zeker dat je altijd en overal je elektrische auto kunt opladen. Met een groot netwerk aan laadpunten kun je altijd wel ergens terecht.

 

De laadpas van Alva voor € 3,99 p/mnd

De laadpas kost € 3,99 per maand, exclusief BTW. Daarmee kun je bij 300.000 laadpunten terecht. De kosten worden 1-op-1 doorbelast zonder verdere kosten van Alva.

Waar kan ik laden met de laadpas?

 

Kan ik met de laadpas overal in Nederland laden?

Ja dat kan! In Nederland hebben wij een dekking van 99%. Met de Alva laadpas kun je dus overal je elektrische auto opladen. Onze laadpassen zijn compatibel met zowel publieke laadpalen als met grote snellaadstations als Fastned en Ionity.

Laadpas gebruiken in België

Ook in België kun je de auto opladen met de onze laadpas. Het laadnetwerk is hier bijna net zo groot als in Nederland. Zo weet je zeker dat je met je EV ook in België veilig van A naar B komt.

 

Laadpas gebruiken in Duitsland

Als je met je elektrische auto veel onderweg bent in Duitsland dan is de laadpas een must! Het laadnetwerk in Duitsland is zeer goed dekkend en bevat voldoende laadpunten om nooit stil te komen staan!

Laadpas gebruiken in de rest van Europa

In de rest van Europa kun je je elektrische auto natuurlijk gewoon opladen met de Alva laadpas. Als je veel in het buitenland komt is onze laadpas een zeer goede optie.

Hoe snel laadt de auto onderweg?

Het laden van je elektrische auto hangt van een paar dingen af. Ga je naar een snellaadstation of een reguliere laadpaal? Maar ook je auto heeft invloed, nieuwe modellen kunnen vaak sneller laden dan modellen die al even meegaan.

Snelladen

Snelladers zoals bij Fastned en Ionity laden de meeste EV’s binnen 30 minuten voor 80% op! Deze snelladers vind je vaak langs snelwegen waardoor je je EV ook onderweg snel kunt opladen met behulp van jouw laadpas van Alva.

 

Thuis opladen

Hoelang duurt het volledig opladen van de accu van je elektrische auto wanneer je thuis laadt? Dit ligt aan meerdere factoren. Dit is afhankelijk van het soort laadpaal en je auto, maar het opladen van een ‘gemiddelde’ elektrische auto met een standaard laadpaal (AC) duurt ongeveer tussen de 6 en 10 uur.

Maak je al gebruik van de laadoplossingen van Alva en wil je een laadpas? Deze vraag je eenvoudig zelf aan via het Alva Charging Services portaal. In het portaal activeer je meteen de pas voor gebruik. 

Alva Charging Services portaal

Volg onsContact

Alva charging services B.V.
Pyriet 5
9207GK Drachten

T 0850163611
support@alva-charging.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.