Dé slimste laadpaal van Alva Charging Services

Slim Laden, ook mogelijk mét thuisverrekening

Is Slim Laden met eigen energiecontract geen optie? Kies dan voor de slimme laadoplossing met thuisverrekening. Dan ben je nog steeds slim bezig want de energiekosten voor de slimme laadpaal worden automatisch verrekend. En wekt jouw werknemer zelf energie op, dan kan dat nog wel eens heel gunstig uitpakken. Hoe dat werkt? Dat leggen we graag uit.

Neem contact op voor meer informatie

Slim Laden met thuisverrekening

Kies je voor Slim Laden met thuisverrekening, dan kies je voor een efficiënte laadoplossing. Jouw werknemer geeft in welke kosten hij of zij in het contract heeft staan met de energieleverancier, en de kosten voor het laden worden automatisch berekend. Daar heb je geen omkijken meer naar.

Wekt jouw werknemer zelf stroom op? Dan kan onze app het laden afstemmen op de opwek van eigen stroom. Dan is laden heel duurzaam.

Het meeste voordeel met de slimste laadoplossing van Alva Charging Services

Zoveel werknemers, zoveel tarieven

Met de huidige energiemarkt is het moeilijk te bepalen welke kosten laden met thuisverrekening met zich meebrengt. Factoren als een vast of flexibel energiecontract, het opwekken van eigen energie en het kostenplafond zorgen voor een mistig beeld.

Wil je een beter beeld krijgen of informatie over de laadoplossingen van Alva? Neem dan contact op.

De Alva Charging Services portaal

Natuurlijk wil je inzicht in de laadkosten die jij en je werknemers maken. Dat kan eenvoudig met onze laadportaal. In het portaal heb je op ieder moment van de dag inzage in actieve laadsessies en de kosten die gemaakt worden. Daarnaast kun je de facturen inzien en natuurlijk de besparing die je behaalt. Meer weten over het portaal en de besparingen? Neem contact op.

Volg onsContact

Alva charging services B.V.
Pyriet 5
9207GK Drachten

T 0850163611
support@alva-charging.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.