Dynamisch laden op kantoor van Alva Charging Services

Slim Laden, ook laden op de zaak

Dynamisch laden op kantoor

Natuurlijk wil je ook op op de zaak profiteren van de laadoplossingen van Alva Charging Services. En dat kan heel eenvoudig met Dynamisch Laden. Met Dynamisch Laden gebruik je, net als bij de werknemers thuis, de groenste en daarmee de voordeligste energie om auto's van werknemers en klanten te laden. Wek je op de zaak je eigen stroom op? Dan kunnen het laden hierop afstemmen. 

Kies ook voor Dynamisch Laden op de zaak.

Neem contact op

Slim Laden op de zaak

De laadoplossingen voor op de zaak zijn al evenzo slim als bij werknemers thuis. Zo profiteer je op de zaak van dezelfde gunstige tarieven en natuurlijk groene energie.

De tarieven van ons zijn gebaseerd op die van de energiemarkt (EPEX). Daar worden de tarieven per uur vastgesteld. Omdat vraag en aanbod gedurende de dag niet altijd op één lijn zitten zakt het tarief regelmatig onder het gemiddelde waarmee je direct profiteert van dit voordeel. 

Het sociale laadnetwerk

Voor op de zaak hebben we een sociaal laadnetwerk, het Smart Charging Network. Laadstations stemmen de laadsnelheid afzonderlijk af en verdelen het beschikbare vermogen eerlijk over de aangesloten gebruikers.

Laadpalen zullen op deze manier nooit meer verbruiken dan maximaal beschikbaar of toelaatbaar is. En je geniet van de voordeligste donkergroene energie voor de aangesloten voertuigen.

Natuurlijk is het verbruik op ieder moment van de dag in te zien in het portaal van Alva Charging Services.

Profiteer ook van dynamisch laden op de zaak

Met dynamisch laden op de zaak profiteer je van voordelige, donkergroene energie. Daarnaast biedt het Smart Charging Network de mogelijkheid om een toekomstbestendige laadoplossing te realiseren op de zaak.

Ben je geïnteresseerd in deze, of andere laadoplossingen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Alva Charging Services portaal

Ook bij dynamisch laden op de zaak wil je inzage in verbruik en kosten. Daarvoor gebruik je het portaal van ons. In de portaal heb je op ieder moment inzage in het verbruik en de bijbehorende kosten van zowel je werknemers als voor het laadplein op de zaak.

Volg onsContact

Alva charging services B.V.
Pyriet 5
9207GK Drachten

T 0850163611
support@alva-charging.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.