Dé slimste laadpaal van Alva Charging Services, mét eigen energiecontract

Het grootste voordeel voor laden thuis

De slimme laadpaal met eigen energiecontract

Kies je voor Alva Charging Services, dan kies je voor écht slimme laadoplossingen. Met de slimme laadpaal met eigen energiecontract is besparen op energiekosten ontzettend makkelijk. En als klap op de vuurpijl maak je nog eens gebruik van donkergroene stroom.

Ook besparen op de laadkosten van jouw werknemers? 

Neem contact met ons op

De slimste laadpaal, de laagste kosten

De slimste laadpaal van Alva Charging Services zorgt ervoor dat jouw elektrische auto is volgeladen op het juiste, door jou aangegeven, moment. 

Dat gebeurt op het moment dat stroom het meest voordelig is, en het meest groen. Wat je daarvoor moet doen? Helemaal niets. Jij geeft in de app aan wanneer je auto volgeladen moet zijn, de laadpaal regelt de rest. Dat is met recht de Slimste laadoplossing.

Het meeste voordeel met de slimste laadoplossing van Alva Charging Services

Een energiecontract van Alva Charging Services

Wij bieden niet alleen de laadpaal, maar ook het energiecontract. Dit gaat rechtstreeks, dus is thuisverrekening is "a thing of the past". De kosten voor het laden worden namelijk rechtstreeks afgerekend.

Daarmee wordt BTW verrekenbaar en bespaar je tijd op de administratie voor de laadkosten van je medewerkers.

Maar de echte besparing zit 'm in de kosten voor het laden. Want wij rekenen met de EPEX-tarieven. Dan is de kans zomaar aanwezig dat je negatieve kosten in rekening gebracht krijgt.

Extra slimme meter van Alva Charging Services

Grootste besparing met een extra slimme meter

De slimste laadoplossing is zo slim door de plaatsing van een extra meter in de meterkast van de werknemer waarop de laadpaal wordt aangesloten. Hierop komt het energiecontract van ons.

De gemiddelde besparing met deze oplossing is bijna 50%. Onder de beste gebruikers van de app kan de besparing oplopen tot ruim 75% op jaarbasis. 

Dat betekent natuurlijk een extra investering. Tegelijk betekent dit ook een extra besparing doordat gebruik kan worden gemaakt van het extra voordelige EPEX-tarief van ons.

Liever Slim Laden zonder eigen energiecontract?

Met de slimste laadoplossing van ons pak je het grootste voordeel. Maar soms is dit simpelweg niet mogelijk omdat de werknemer geen eigen parkeerplek of oprit heeft, of als er geen ruimte is in de meterkast.

Dan kun je nog steeds gebruik maken van een slimme laadoplossing, Slim Laden met thuisverrekening. Die noemen we Slim omdat de kosten automatisch worden verrekend.

Volg ons



Contact

Alva charging services B.V.
Pyriet 5
9207GK Drachten

T 0850163611
support@alva-charging.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.