De klanten, partners en samenwerkingen

Wij hebben een steeds groeiend aantal klanten, partners en samenwerkingen waar we heel trots op zijn. Daarom lichten we een aantal van deze projecten uit om een beeld te geven van hoe de laadoplossingen in de praktijk worden toegepast.

Wil jij ook gebruik maken van onze laadoplossingen? Neem dan contact op.

Neem contact op

Provincie Fryslân

De provinsje Fryslân wol har meiwurkers stimulearje om elektrysk te riden. Neist meiwurkers mei in elektryske bedriuwsauto wurde ek elektryske dielde bedriuwsauto brûkt foar fleksibele fraach. Alva Charging Services soarget der as partner foar dat de oplaadpunten op de ferskate lokaasjes optimaal prestearje. Dêrnjonken leveret Alva de tûke oplaadoplossingen thús by de meiwurkers, wêrby't tûk opladen plakfynt op de meast foardielige en oannimlik duorsume mominten.

Pon Dealer Groep

Pon Dealer heeft gekozen voor Alva als partner voor alle vragenstukken rondom laadoplossingen. Hierbij is het beheer van alle AC- en DC-laadoplossingen, inclusief het verwerken van alle laadtransacties, bij Alva Charging Services ondergebracht.

Daarnaast nemen zij ook de laadpassen van Alva af, waarbij op ruim 200.000+ locaties geladen kan worden.

InterFaca

Bij het nieuwe (2022) gebouw van InterFaca heeft Alva Charging Services de laadvoorzieningen voor de elektrische voertuigen van personeel en klant geleverd. Daarbij is de keuze gevallen op een dynamisch laadplein.

Het dynamische laadplein zorgt ervoor dat er geen overbelasting van het netwerk kan plaatsvinden door de laadsnelheid af te stemmen op het beschikbare vermogen. Schijnt de zon? Dan laden de auto's sneller. Wordt er in het pand veel stroom verbruikt? Dan wordt de laadsnelheid naar beneden aangepast. 

Bij InterFace zijn twee Flexicharge laadpalen geleverd waarmee tot vier auto's tegelijk kunnen worden geladen. Elk met 11kW aan vermogen. Sluit je één auto aan, dan kan deze met een vermogen van 22kW worden geladen indien de auto dat aankan. 

Naast de laadvoorzieningen heeft Alva Charging Services meegeholpen aan de realisatie van het zonnedak waarmee evenveel stroom opwekt als men verbruikt. 

Volg onsContact

Alva charging services B.V.
Pyriet 5
9207GK Drachten

T 0850163611
support@alva-charging.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.