Alva Charging Services levert
laadpalen voor laadplein Taxi Waaksma

Taxi Waaksma ontving in 2022 de aanbesteding voor WMO- en leerlingenvervoer in de gemeenten Harlingen en Waadhoeke. Inmiddels is de taxicentrale sinds augustus actief met het vraagafhankelijke en routegebonden vervoer in de beide gemeenten.

Bijna volledig zero-emissie

Onderdeel van de aanbesteding was de eis een (deel) van het vervoer zonder uitstoot (zero-emissie) te laten gebeuren. Om dat te realiseren heeft Taxi Waaksma gekozen voor elektrisch vervoer.

Inmiddels rijden er 38 elektrische 9-persoons bussen rond en 2 elektrische auto’s. In 2023 wordt het aantal elektrische auto’s nog eens uitgebreid met 5 en wordt, met uitzondering van het rolstoelvervoer, enkel nog gebruik gemaakt van elektrische voertuigen.

Alva levert de laadpalen

In samenwerking met Sangers installatietechniek heeft Alva Charging Services zorggedragen voor laadpleinen op de vestigingen Menaam, Menaldum en Kootstertille.

Alva Charging Services bedankt Simon Spinder voor het getoonde vertrouwen, Bert Sangers voor de samenwerking bij de installatie en wenst Taxi Waaksma natuurlijk veel mooie elektrische kilometers toe.

Heb jij een elektrisch wagenpark? Bekijk de Slímste laadoplossingen van Alva, op de zaak én bij werknemers thuis.

Bekijk de laadoplossingen

Volg onsContact

Alva charging services B.V.
Pyriet 5
9207GK Drachten

T 0850163611
support@alva-charging.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.