Interfaca laadt met de laadvoozieningen van Alva

Nieuw gebouw, nieuwe mogelijkheden

In 2022 betrok InterFaca hun nieuwe gebouw waardbij de ambitites van het bedrijf kracht bijgezet werden.

Zo werd de gevel natuurlijk voorzien van de bekende gevelbekleding van InterFaca en hebben ze een experience room voor klanten om zo een goed beeld van de mogelijkheden te schetsen.

Een nieuw pand was ook een uitgelezen kans voor een zonnedak. Alva Charging Services heeft met de realisatie hiervan geholpen en inmiddels wekt InterFaca de stroom die ze gebruiken zelf op.

De laadvoorzieningen van Alva Charging Services

Bij het nieuwe gebouw van InterFaca heeft Alva Charging Services de laadvoorzieningen geplaatst waarmee tot 4 auto's tegelijk kunnen worden geladen.

De geleverde laadpalen van Flexicharge passen perfect binnen de uitstraling van het gebouw en vormen zo een mooi geheel. 

De aangesloten auto's kunnen met 11kW aan vermogen worden geladen. Eén enkele auto kan, mits de auto dat aankan, met 22kW aan vermogen worden geladen.

Dynamisch laadplein

De keuze van InterFaca viel op een dynamisch laadplein. Daarmee kiest InterFaca voor een oplossing die past bij het gebruik van een zonnedak.

Een dynamisch laadplein verdeelt de beschikbare energie zodat het netwerk niet overbelast raakt. Schijnt de zon, dan laden de auto's sneller. Wordt er in het pand meer energie gevraagd, dan wordt de laadsnelheid voor de auto's daarop aangepast. 

Door dynamische verdeling van de energie lopen bedrijfsprocessen geen gevaar.

Over InterFaca

Robuust, modern, warm en stijlvol. Hout geeft karakter aan gevels. Die natuurlijke uitstraling blijft het langst met inspiratie en advies van InterFaca.

Met oersterke producten en een scherp oog voor details, brengen we jouw project naar het middelpunt van de omgeving.

Innovatie en duurzaamheid zit in onze vezels. Daarmee brengen we mens, natuur en product samen. InterFaca laat hout leven.

Bezoek InterFaca

Volg onsContact

Alva charging services B.V.
Pyriet 5
9207GK Drachten

T 0850163611
support@alva-charging.nl

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.